Інструкції з охорони праці на харчоблоці (кухні)


На сторінці представлені інструкції з охорони праці на харчоблоці, де Ви можете переглянути зміст документа та скачати інструкції безкоштовно.
Належна робота працівників харчоблоку є особливо важливою у функціонуванні дитячого садку та дотриманні розкладу дня закладу.
При неналежній поведінці та недотриманні вимог інструкцій для кухні, працівник наражає на небезпеку себе та співробітників під час використання електричних приладів. Також при неналежному дотриманні санітарно-гігієнічних норм є ймовірність шкоди здоров'я вихованців дитячого садка.

Інструкції з охорони праці на кухні (харчоблоці) при використанні елекричного та газового обладнання

Працівник кухні використовує під час роботи необхідне обладнання для приготування їжи вихованцям навчального закладу. Електричне та газове обладнання потребує належної експлуатації та вивчення техніки безпеки при використанні жарочної шафи, електроплити, електромлинниці, водонагрівача.
Таким чином, працівнику необхідно детально розглянути інструкції з охорони праці на харчоблоці (кухні) для того, щоб уникнути травмування на робочому місці та виникнення нещасних випадків.